Vi är intresserade av din åsikt !

Som en del av vår produktutveckling så strävar vi alltid efter att noggrant undersöka våra öronproppar hos er som konsument. Detta för att få en så klar bild som möjligt hur du som konsument upplever öronpropparna i vårt arbete att kontinuerligt förbättra våra produkter.

Vi vill därför erbjuda dig att testa några utvalda öronproppar och utvärdera dessa efter ett frågeformulär. Öronpropparna som du kommer att få testa är liknande varianter där vi vill veta vad du tycker och om du upplever någon skillnad på dem , och vad denna i så fall består av. Det viktiga för dig som testar är att känna efter ordentligt och vara noggrann i dina svar.

Som tack för att du medverkar så kommer du att erhålla 5 st trisslotter á 30 sek som vi skickar när din utvärdering kommit in till oss.

Denna belöningen begränsar sig till de första 15 som vill medverka. De som medverkar efter det kommer att erhålla 4 förpackningar öronproppar så först till kvarn gäller!

Vill du delta i denna undersökning så behöver du endast svara ja och meddela oss din adress, tel nr och fullständigt namn så ser vi till att du får proverna inom kort.

Bekräfta genom att mejla reception@swedsafe.se.

Vi vill ha ditt anmälan senast mån den 2 feb

Och vi vill ha ditt svar på enkäten senast den 16 feb

 

Tack för att du vill vara med och påverka!

 

Med vänlig hälsning,

SwedSafe AB