Formbara proppar

Kort text om öronproppar

Att använda öronproppar är ett enkelt sätt att förhöja livskvaliteten. Med rätt öronproppar kan du sova ostört, öka koncentrationen när du jobbar eller studerar, stänga ute vatten ur öronen, slippa lock vid flygning, förhindra hörselskador på konserter och vid höga ljudnivåer eller minska vindbruset när du kör motorcykel.
Vilka öronproppar som upplevs bäst eller bekvämast är individuellt, men vi tillverkar alla typer av öronproppar för att det ska finnas något som passar till varje situation och till varje person.

Vi √§r en tillverkare i h√∂rselskyddsindustrin och v√•rt fokus ligger p√• √∂ronproppar. √Ėronproppar √§r vanligt anv√§nda f√∂r att blockera farligt buller, och v√•ra √∂ronproppar √§r av h√∂gsta kvalitet och garanterar s√§kerhet f√∂r anv√§ndaren. Idag anv√§nds √∂ronproppar ocks√• av m√•nga f√∂r att √∂ka livskvaliteten; f√∂r att kunna sova b√§ttre, f√∂r att √∂ka koncentrationen eller f√∂r att t√§ta mot vatten i √∂ronen. Vi har √∂ronproppar f√∂r alla de h√§r situationerna.

Formbara öronproppar

Silikon

Silikon är en öronpropp som passar extra bra för de med känsliga hörselgångar. Det formbara silikonet dämpar oönskat ljud och tätar tillräckligt för att förhindra att vatten kommer in i örat när du simmar, badar eller duschar.

Tack vare sin form, funktion och sitt material är Silikon designad för att placeras i ytterörat som ett tätande lock, och alltså inte inne i själva hörselgången.

Passar alla öron.

TIPS
Passar bra

  • F√∂r att h√•lla borta vatten fr√•n √∂ronen vid sim, bad och dusch
  • Om du har k√§nsliga √∂ron eller inte vill s√§tta in en √∂ronpropp in i h√∂rselg√•ngen

När är det dags att slänga öronproppar?
Silikonproppar går inte att tvätta. Istället går de att återanvända så länge de är hygieniska och har kvar sin klibbighet. Klibbigheten gör att de kan fästa mot huden. För att hålla dem hygieniska så förvara dem gärna i originalförpackningen.

D√ĄMPNING
European Standard EN 352-2:2002     Attenuation data

SNR: 25 dB                      

H: 28 dB
M: 21 dB
L: 19 dB

1 Frequency (Frekvens)

2 Mean Attenuation (Medelvärde)

3 Standard Deviation (Standardavvikelse)

4 Assumed Protection Value (Förväntad skyddseffekt)

Klassisk Vax

Klassik Vax är en formbar öronpropp av vax som smidigt formar sig efter örat. Den passar bra vid sömn eftersom vaxet antar hudens temperatur och därför blir mycket behaglig att använda. Klassik vax passar också personer med känsliga hörselgångar eftersom den inte befinner sig inne i gången vid användning. Vaxproppen ger medelhög dämpning.

Tack vare sin form, funktion och sitt material är Klassik vax designad för att placeras i ytterörat som ett tätande lock, och alltså inte inne i själva hörselgången.

Passar alla öron. 

Vi har under 2019 uppdaterat Klassisk Vax efter att ha lyssnat på den feedback som vi har fått från våra kunder och genomfört följande förbättringar. 

РReducerad klibbighet, Klassisk Vax upplevdes tidigare som för klibbig av flera användare.

РVikten är justerad med -0,3 gram, då Klassisk Vax tidigare upplevdes som för stor av flera användare.

РNy appliceringsmetod, där bomullen nu är lindad i samma riktning för att enkelt kunna avlägsnad den från proppen före användning. Samt att färgen ändrats för att tydliggöra just detta .

 

TIPS
Passar bra

  • Vid s√∂mn
  • Om du har k√§nsliga √∂ron eller inte vill s√§tta in en √∂ronpropp in i h√∂rselg√•ngen

När är det dags att slänga öronproppar?
Vaxproppar går inte att tvätta. Istället går de att återanvända så länge de är hygieniska och har kvar sin klibbighet. Klibbigheten gör att de kan fästa mot huden. För att hålla dem hygieniska så svep gärna in dem i bomullen de transporteras i och förvara dem i originalförpackningen.

All bomull som omsluter proppen ska tas bort före applicering.

D√ĄMPNING
European Standard EN 352-2:2002     Attenuation data

SNR: 27 dB                      

H: 29 dB
M: 23 dB
L: 22 dB

1 Frequency (Frekvens)

2 Mean Attenuation (Medelvärde)

3 Standard Deviation (Standardavvikelse)

4 Assumed Protection Value (Förväntad skyddseffekt)

Återförsäljare