Om oss

SwedSafe AB utvecklar och tillverkar högkvalitativa öronproppar i Sverige på ett hållbart tillvägagångssätt, för att sedan erbjuda dessa världen över, både till industri- och konsumentmarknaden.

Att använda våra öronproppar ger ett enkelt sätt att förhöja livskvaliteten. Med rätt öronproppar kan du sova ostört, öka koncentrationen när du jobbar eller studerar, stänga ute vatten ur öronen, slippa lock vid flygning, förhindra hörselskador på konserter & vid höga ljudnivåer eller minska vindbruset när du kör motorcykel.
Vilka öronproppar som upplevs bäst eller bekvämast är individuellt, men vi tillverkar öronproppar an alla typer; skumproppar, flergångsproppar och formbara proppar, för att det ska finnas något som passar till varje situation och till varje person.

Öronproppar är vanligt använda för att blockera farligt buller, och med våra öronproppar av högsta kvalitet kan vi garantera säkerhet för användaren.
Vår styrka ligger i vår omfattande kunskap, kompetens och erfarenhet av att producera hållbara och högkvalitativa öronproppar. Specifikt öronproppar som är gjorda av polyuretan (mer kända som skumproppar eller engångsproppar) är vår specialitet.

Mer information

Kontakt

Kontakta oss.

Produktcertifikat

Produktcertifikat

Försäkran om överensstämmelse

Försäkran om överensstämmelse

Integritetspolicy

Vi ser verksamheten och användningssättet av personuppgifter som väldigt viktig. Därför delar vi med oss av vår hantering med dessa uppgifter i syftet att du ska känna dig säker vid användningen av våra internetsidor.